ARBOKOL® s bakrom

Voćarska smola s bakrom.

Arbokol® je smola za premazivanje rana nastalih pri cijepljenju, i svih drugih oštećenja na drveću i grmlju (rane uslijed rezidbe, oštećenja nastala djelovanjem atmosferilija i sl.). Prisutnost bakra čini formulu jedinstvenom,povećava otpornost
biljke na napad štetnih gljivica i ostalih patogena, štiteći dodatno oštećeno mjesto.
Prednosti:
 – Pogodan za sve vrste rana
 – Lako se nanosi (pakiranje sadrži četkicu za nanošenje)
 – Brzo zacjeljuje rane
 – Potpuna zaštita – formirani zaštitni film ne puca
Način djelovanja:
 – Arbokol® s bakrom stvara plastični film koji izolira oštećenja od utjecaja vanjske sredine.
 – Kada se osuši fi lm je elastičan i lako se prilagođava razvoju i kretanju biljaka, ne puca i zadržava svoje karakteristike nepromijenjene tijekom vremena.
Upute za upotrebu:
Arbokol® nanijeti pomoću priložene špatulice na oštećene dijelove. Dovoljan je tanak, ali homogen sloj smole. Ako je potrebno, rane prije nanošenja smole dobro očistiti pomoću čistog i oštrog noža.
 – Minimalno vrijeme potrebno da se smola osuši i stvori zaštitni sloj je 1 sat, nakon čega nema opasnosti od pucanja sloja, a tretirani dijelovi su potpuno zaštićeni od prodora patogenih gljivica.
 – Ne primjenjivati za kišnog vremena. Ukoliko dođe do ispiranja nanešenog sredstva, postupak je potrebno ponoviti.
 – Čuvati pri temperaturama višim od +5°C.
Ako se nakon duljeg stajanja stvori tanak sloj vode na površini sredstva, dobro promućkajte prije upotrebe da sredstvo ponovo postane homogeno.

PREDNOSTI:

SPECIFIKACIJA:

  • 250 g – tuba s četkicom

Danon katalog možete preuzeti ovdje:

VIJESTI

Proizvodi

Sniženje na sjeme i tegle

Ne propustite ! 10% POPUSTA NA BLAGAJNI NA PROIZVODE Žardinjere Tegle i podmetače Plastične posude (kante za zalijevanje, kante i posude) Sjemenske vrećice Sjeme u

Pročitaj više »
Naučite

Svjetski dan hrane

Svjetski dan hrane se svake godine obilježava 16. listopada, na dan kad je 1945. godine u sklopu Ujedinjenih naroda (UN) osnovana Organizacija za prehranu i

Pročitaj više »