Millerplex®

Organsko mineralno gnojivo s hranjivima N-P-K 3-3-3Tekuće gnojivo za primjenu u voćarstvu, ratarstvu, povrćarstvu i ukrasnom bilju.  MILLERPLEX sadrži dodatak u obliku organske komponente, dobiven iz ekstrakta morske trave (Ascophyllum nodosum) a u svrhu upotpunjavanja zahtjeva u ishrani biljaka.

Naziv i sadržaj hranjiva:
Ukupni N = 3,0 %
Amidni N = 3,0 %
P2O5 – ukupni = 3,0 %
K2O – vodotopivi = 3,0%

Djelovanje i primjena:
MILLERPLEX® se koristi za poboljšanje kondicije biljaka, povećanja biljne proizvodnje/ prinosa i poboljšanje kvalitete plodova. MILLERPLEX® se može primijeniti na sve usjeve, nasade i ukrasno bilje, namijenjen je za dopunu standardnih programa prihrane.
Mogućnost miješanja:

MILLERPLEX® je kompatibilan s većinom sredstava za zaštitu bilja koji se koriste na povrću, voću, ratarskim kulturama i ukrasnom bilju. Ne koristiti proizvod u smjesi sa uljnim emulzijama, vapnenim sumporom, raspršenim vapnom ili jako alkalnim sredstvima za prskanje.
UPUTA ZA UPOTREBU
Priprema gnojiva MILLERPLEX® za primjenu:
U spremnik prskalice uliti ½ potrebne količine vode i uključiti mješalicu. Potrebnu količinu sredstva uliti u spremnik mješalice. Dopuniti spremnik prskalice preostalom potrebnom količinom vode i nastaviti miješanje.
● Potrebna količina vode: 100 – 2000 L/ha, ovisi o kulturi/ nasadu i fazi uzgoja.
● Primjena se provodi raspršivanjem sa zemlje, količina vode treba biti dovoljna da škropivo potpuno prekrije lišće i sve zelene dijelove biljaka.

FORMULACIJA

Koncentrat za otopinu – SL

PREDNOSTI:

NAPOMENE VEZANE UZ PRIMJENU:

  • MILLERPLEX® se može koristiti s površinski aktivnim sredstvima.
  • Proizvod treba primjenjivati u skladu s dobrom agronomskom praksom, što uključuje upotrebu ispravne opreme za raspršivanje namijenjene za pravilnu pokrivenost uzgajanih kultura.
  • Ne tretirati sredstvom u nepovoljnim poljoprivrednim uvjetima, posebice ne primjenjivati gnojivo za visokih temperatura, jer može doći do oštećenja uzgajanih usjeva.
  • Tretiranje se provodi u vrijeme umjerenih temperatura i kada su drugi uvjeti okoline povoljni na tretiranom području, uz dobro iskustvo primjenitelja ili uz nadzor stručnih osoba, da se postigne i osigura željeni rezultat prihranjivanja.

Danon katalog možete preuzeti ovdje:

VIJESTI

Naučite

Svjetski dan vode

Svake godine, 22. ožujka, obilježava se Svjetski dan voda. Cilj svjetskog dana vode je upozoriti i podići svijest o 2 milijarde ljudi koji žive bez pristupa pitkoj

Pročitaj više »