TEMO-O-CID TRAP PLUS

Feromonska zamka za maslinovu muhu (Bactrocera oleae). Sadrži 3 ljepljive ploče za hvatanje insekata + 3 feromona.

Karakteristike proizvoda:
 – FEROMONSKE ZAMKE namijenjene su hvatanju i praćenju prisutnosti štetnika u nasadu. Na osnovi broja uhvaćenih insekata procjenjuje se potreba za eventualnim suzbijanjem (prag štetnosti) i određuje optimalno vrijeme primjene.
 – Ukoliko se TEMO-O-CID TRAP PLUS koristi u svrhu praćenja pojave štetnika potrebno je postaviti 2-3 zamke/ha.
 – TEMO-O-CID TRAP PLUS je pouzdano i učinkovito rješenje za praćenje maslinove muhe (Bactrocera oleae). Zamke kombiniraju atraktivnu snagu žute boje s onom feromona za biološku kontrolu ovog štetnika.
 – Žuta ljepljiva ploča obložena je ljepilom samo s jedne strane i namijenjena je hvatanju samo ciljanih štetnih insekata, dok korisni insekti kao oprašivači i korisni predatori ostaju pošteđeni. Sloj ljepila nanešen na polipropilensku ploču otporan je na različite vremenske uvjete (vlaga, visoke temperature).
 – Unutar pakiranja (vrećice) nalaze se tri doze feromona specifi čnog za ciljanog štetnika, koje su posebno upakirane u hermetički zatvorene vrećice, kako bi zadržali sva svoja svojstva do trenutka upotrebe i otvaranja vrećice. Posebna tehnologija pripreme feromona omogućuje njegovo dugotrajno i postepeno oslobađanje, čime je osigurana njegovu učinkovitost do 3 mjeseca. Feromoni ne gube svoja svojstva ni u slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta (visoke temperature i velika vlažnost zraka).

PREDNOSTI:

SPECIFIKACIJA:

  • 3 žute ploče
  • 40 x 25 cm + 3 doze feromona
  • 12 pakiranja

Danon katalog možete preuzeti ovdje:

VIJESTI

Uncategorized

Važna obavijest

Poštovani kupci, obavještavamo Vas da će 24.10.2023., 25.10.2023. i 26.10.2023. u vremenskom periodu od 08:00 do 16:00, započeti radovi na izvanrednom održavanju asfaltiranja Ledinske ulice.

Pročitaj više »