KALIF® za pse i mačke

Higijensko sredstvo za odbijanje pasa i mačaka.

Kalif za pse i mačke je higijensko sredstvo za odbijanje pasa i mačaka, koje odvraća pse i mačke da prilaze i prljaju mjesta kao što su otirači, ulazi, zidići, vaze, automobilske gume i sl.
Karakteristike proizvoda:
 – Kalif za pse i mačke je idealan za održavanje čistoće u kućanstvu; u skrivenim kutevima, ispod stepenica, ispod namještaja, u garažama, spremištima, unutar okućnica i dvorišta. Drži čistim sva skrovita mjesta, uglove zgrada, gume od vozila kao i sva mjesta karakteristična kao omiljena mjesta za vršenje nužde pasa i mačaka.
 – Kalif za pse i mačke je izrađen na osnovi prirodnih sastojaka povrća, prema originalnoj američkoj recepturi, ne sadrži opasne tvari, ne masti i ne mrlja poprskane površine.
 – Proizvod je pakiran u praktičnu prskalicu za direktno nanošenje gotove otopine. Ne sadrži boje i intenzivne mirise
Način djelovanja:
Kalif za pse i mačke djeluje direktno na osjet mirisa pasa i mačaka (ali i miševa i drugih domaćih životinja), odbija ih i sprječava od vršenja ružnih navika na poprskanim površinama.
Upute za upotrebu:
Prije upotrebe dobro protresti bocu s prskalicom. Ravnomjerno poprskati sve površine koje se žele zaštititi. Površine je prije nanošenja sredstva potrebno dobro očistiti. Ponoviti prskanje nakon kiše ili pranja poprskanih površina. Na posebno izloženim površinama potrebno je ponavljati tretmane sve dok ne nestanu sve ružne navike pasa i mačaka.
 – Izbjegavati udisanje ili špricanje u oči. Isprati ruke nakon doticaja s proizvodom.
PRIJE UPOTREBE OBAVEZNO PROČITATI PRILOŽENU UPUTU!

PREDNOSTI:

SPECIFIKACIJA:

  • 500 ml
  • 750 ml
  • 12 x 500 ml
  • 15 x 750 ml

Danon katalog možete preuzeti ovdje:

VIJESTI

Naučite

Međunarodni dan krumpira

Prvi Međunarodni dan krumpira obilježava se ovog 30. svibnja, a ustanovila ga je UN-ova Organizacija za prehranu i poljoprivredu (FAO) krajem prošle godine. Krumpir (Solanum

Pročitaj više »