Poljoprivredne aktivnosti u proljeće

Proljetna sjetva je završila te je u tijeku njega i zaštita usjeva, pa je ovo vrijeme ključno u zaštiti protiv bolesti, štetočina i korova.
Danon d.o.o. Vam za efikasnu zaštitu nudi sljedeća sredstva za zaštitu bilja:
U zaštiti šećerne repe nezamjenjivo je rješenje Goltix®. Za suzbijanje uskolisnih korova u širokolisnim kulturama (soja, suncokret, šećerna repa, povrće) tu su Agil i Leopard. Za suzbijanje širokolisnih korova u šećernoj repi imamo sredstvo Clap, a za suzbijanje korova u kukuruzu, zbog širokog spektra djelovanja Nikita je najbolje rješenje. Herbicid Cash  preporučujemo za suzbijanje otpornih višegodišnjih širokolisnih korova. Za zaštitu protiv bolesti na pšenici i ječmu preporučujemo fungicide Custodia i Seguris Xtra®.  Za zaštitu od štetnika tu je insekticid Poleci.

Sa obzirom na nedostatak oborina i stresne uvjete u nadolazećem razdoblju preporučujemo jednokratnu ili višekratnu upotrebu lako-vodotopivih gnojiva Gatit 20:20:20 i Gatit 17:9:27 koja se primjenjuju u fertirigaciji, ali se mogu upotrijebiti i kao folijarna gnojiva.  Za bolji urod također preporučujemo i stimulator fotosinteze GreenPower i tekuće organsko mineralno gnojivo Millerplex – novi hit proizvod u našoj paleti proizvoda.

Ubrzo će i visoke temperature a sa njima i pojava muha i komaraca , kao i ostalih napasti. Danon d.o.o. Vam nudi rješenja širokog spektra i namjena u vidu raznih biocida za dezinsekciju i deratizaciju Vaših radnih prostora, staja i dvorišta…

Uz sredstva za zaštitu bilja i biocide Danon d.o.o. nudi i široki izbor kvalitetne opreme za navodnjavanje otvorenih i zatvorenih prostora, kao i kvalitetne folije za plastenike te mulch folije za pokrivanje tla.

Danon d.o.o. vam je uvijek spreman pomoći u proizvodnji !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cjenik

Katalog

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kontakt