Jesenski radovi na polju

Počela je sjetva uljane repice, spremanje silaže, žetva suncokreta, a ubrzo će i žetva soje i berba kukuruza. Na taj način se oslobađaju površine za sjetvu ječma i pšenice. Upozoravamo poljoprivrednike na potrebu kvalitetne sjetve i kvalitetne zaštite ozimina !
Kiša koja je napokon pala je isprovocirala nicanje i razvoj raznih korova na poljima i nasadima. Korovi predstavljaju veliki problem, naročito otporni višegodišnji korovi. Sada je najbolje vrijeme za kemijsko suzbijanje korova glifosatima, kako na poljima,tako i u voćnjacima i nasadima…
Na taj način se sigurno i efikasno suzbijaju korovi, ali i štedi u smislu korištenja mehanizacije zbog višestrukih prohoda, a koji će samo djelomično uništiti korove, dok će korovi iz rizoma ostati živi i predstavljati problem u budućnosti. Danon d.o.o. vam nudi Glyphogan ®, jedini glifosat na tržištu koji u sebi sadrži i okvašivač, pa je uz dobru cijenu i sa potrebnom manjom količinom po jedinici površine zasigurno najbolje rješenje !
Zaštita od korova je osnova za stabilne i visoke prinose, pa je vrlo važan izbor i kvalitetna i pravovremena primjena herbicida.
Legato Plus® je jedno od najjeftinijih i najefikasnijih rješenja za suzbijanje jednogodišnjih uskolisnih i širokolisnih korova u pšenici i ječmu,pa je vrijeme da ga pravovremeno nabavite.

Za više informacija obratite se Danon d.o.o. timu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cjenik

Katalog

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kontakt