Jesen i poljoprivredni radovi

harvest-837671_640Došla je jesen, a sa njom intenzivni radovi u poljima na skidanju usjeva i plodova, kao i priprema tla za nadolazeću sjetvu ozimina…
Krajnje je vrijeme da se zakorovljene površine očiste od višegodišnjih korova. Najefikasniji način je koristiti herbicid Glyphogan, kojim se najlakše mogu suzbiti svi korovi, a naročito višegodišnji korovi koji Vam predstavljaju stalni problem.
Za sve jesenas posijane kulture preporučamo Vam stimulator fotosinteze Agrosolution, kojim se osigurava brži rast i pojačani razvoj korjenovog sistema, a time i sigurnije prezimljenje posijanih kultura !

Temperature su u padu, a sa time mnoštvo muha i ostalih insekata se zavlači u staje i stambene prostore. Da bi rješili taj problem preporučamo vam Foval C; insekticid snažnog djelovanja koji pruža brzu i efikasnu zaštitu od letećih i gmižućih insekata. Širok spektar djelovanja ovog insekticida (muhe, komarci, mravi, stjenice, krpelji, žohari, moljci,…) uključuje gotovo sve insekte koji se uništavaju zbog održavanja komunalne higijene.
Glodavci napuštaju svoja vanjska staništa i zavlače se u urbane prostore, predstavljajući veliki problem za uskladištene proizvode. Za te probleme nudimo Vam Ratibrom i Brody, kumulativne antikoagulacijske rodenticide namijenjene suzbijanju štetnih glodavaca; za neposrednu primjenu na otvorenim i u zatvorenim prostorima, u javnom zdravstvu i komunalnoj higijeni. Svojom efikasnošću će znatno smanjiti štetu u Vašim skladištima i objektima.
Za suzbijanje uskolisnih korova na posijanoj uljanoj repici nudimo Vam Agil i Leopard, herbicide izuzetne efikasnosti za suzbijanje samoniklih žitarica i svih uskolisnih korova na uljanoj repici.

Za sva pitanja smo vam na raspolaganju
DANON tim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cjenik

Katalog

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kontakt