Agritech – Izraelski sajam poljoprivrede

rsz_agritech-2018

I ove godine od 8. do 10. svibnja 2018,  u Tel-Avivu, u Izraelu, održavao poznati sajam poljoprivrede Agritech gdje su svoje proizvode predstavile razne izraelske i međunarodne kompanije koje se bave proizvodnjom i distribucijom različitih proizvoda vezanih uz poljoprivredu.

ulaz_sajam

Sajam se održavao u kongresnom centru u sjevernom dijelu Tel Aviva, u tri paviljona, kao i u vanjskom dijelu.  U jednom paviljonu su izlagale firme koje se bave navodnjavanjem, kako iz Izraela tako i iz inozemstva. Svoje proizvode su predstavili NaanDaanJain, Metzerplas, Tavlit, Netafim, Rivulis kao i mnoge druge kompanije.naan_ssajam

Inovacijski paviljon je bio rezerviran za start-up kompanije te se moglo  vidjeti i doznati za puno različitih inovacija; od proizvodnje plina za kućanstva iz bio-otpada, grijanja i hlađenja korijena biljaka u plasteniku, upravljanja gnojidbom pomoću kompjuterskog sustava, prijenosnog analizatora tla  do  proizvodnje različitih organskih gnojiva (Biochar i gnojiva u obliku paleta).sajam_inovacije

U trećem paviljonu su bili prikazani proizvodi i noviteti iz svijeta gnojiva, plastenika i ostalih proizvoda za poljoprivredu. Tu se nalazio i izložbeni prostor Izraelskog ministarstva poljoprivrede gdje su prikazali inovacije i uspjehe izraelske poljoprivrede, kao i  štand Ginegara, jednog od najvećih svjetskih proizvođača folija za plastenike, mulch folija i mreža koji je predstavio svoje proizvode i novitete kao i  Paskal; svjetski poznati proizvođač kopči za povrće i plastenike.

ginegar_sajam

U vanjskom dijelu  su bili izloženi traktori i ostala poljoprivredna mehanizacija, kao i oprema za stočarstvo.

Tijekom održavanja sajma se održavala i međunarodna konferencija sa različitim tematikama; od razvoja  tzv. „Pametne poljoprivrede“, navodnjavanja u aridnim (sušnim) područjima, poljoprivredne politike, zaštite bilja do metoda sprječavanja dezertifikacije.

Kvalitetne proizvode za navodnjavanje, Ginegar folije za plastenike i mulch folije kao i Pascal kopče možete nabaviti u Danon d.o.o., Ledinska 7, Donji Stupnik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cjenik

Katalog

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kontakt