NU-FILM®-17

Pomoćno sredstvo – okvašivač/ljepilo, dodatak škropivima

NU-FILM-17 je pomoćno sredstvo, okvašivač/ljepilo, dodatak škropivima za povećanje učinka sredstava za zaštitu bilja; distribucije (smanjenje površinske napetosti),  prianjanja i otpornosti na ispiranje.
Djelovanje i primjena:
NU-FILM-17 se upotrebljava se kao dodatak svim škropivima u konc. od 0,025-0,075% zbog:
 – sprečavanja cijeđenja škropiva s  – tretiranih biljaka,
 – sprečavanja ispiranja škropiva uslijed padalina – suši škropivo za 1 sat od primjene, stvarajući vodootporni fi lm,
 – smanjenja površinske napetosti kapljice čime se postiže bolja pokrivenost tretiranih biljnih organa,
 – bolje distribucije škropiva na biljne dijelove prekrivene dlačicama ili voštanom prevlakom,
 – boljeg usvajanja sistemičnih sredstava za zaštitu bilja i folijarnih gnojiva,
 – sporije razgradnje aktivnih tvari uslijed djelovanja UV zračenja, visokih temperatura i svjetlosti,
 – produženja djelovanja aktivnih tvari koje djeluju u plinovitoj fazi,
 – produženja djelovanja sredstava na osnovi bakterija Bacillus thuringiensis.
Način primjene:
Prskanje ili raspršivanje. Koristiti leđne ili traktorske tlačne prskalice ili rasprskivače (atomizere) s konusnom sapnicom (diznom).
Način pripreme:
NU-FILM-17 uvijek dodati u tank prskalice kao zadnji sastojak pri pripremi škropiva, uz neprestano miješanje. Mješalica prskalice mora biti uključena i tijekom rada.
Miješanje:
Kompatibilan s većinom komercijalnih fungicida, insekticida, herbicida i folijarnih gnojiva.

AKTIVNA TVAR

FORMULACIJA

di-l-p-menten, 96%

Koncentrat za emulziiju – EC

PREDNOSTI:

Danon katalog možete preuzeti ovdje:

VIJESTI

Proizvodi

Sniženje na sjeme i tegle

Ne propustite ! 10% POPUSTA NA BLAGAJNI NA PROIZVODE Žardinjere Tegle i podmetače Plastične posude (kante za zalijevanje, kante i posude) Sjemenske vrećice Sjeme u

Pročitaj više »
Naučite

Svjetski dan hrane

Svjetski dan hrane se svake godine obilježava 16. listopada, na dan kad je 1945. godine u sklopu Ujedinjenih naroda (UN) osnovana Organizacija za prehranu i

Pročitaj više »