Zimska predavanja i edukacije

Prije nego što počnu sa proljetnim radovima na polju, i ove zime se mnoštvo poljoprivrednika educiralo  na predavanjima koja su uglavnom organizirale firme koje se bave proizvodnjom i distribucijom sredstava za zaštitu bilja, gnojiva i sjemena.

I Danon d.o.o. je diljem Hrvatske organizirao predavanja namijenjena poljoprivrednicima, ali i svima zainteresiranima. Cilj predavanja je bio upoznavanje prisutnih sa novom, ali također i sa starom, paletom proizvoda. U našoj paleti možete naći sredstva za zaštitu bilja, gnojiva, opremu za navodnjavanje, folije za plastenike i mulch folije, biocide te Green power® -energetski obogaćen prirodni pripravak za folijarnu ishranu bilja.

Danon d.o.o bio je i jedan od sponzora 63. Seminara biljne zaštite koje se svake godine organizira u Opatiji, a na kojemu je ove godine bilo prisutno preko 400 stručnjaka iz Hrvatske i Europe. Tijekom tri dana seminara bilo je održano mnoštvo zanimljivih predavanja i referata kao i okruglih stolova i panel rasprava. Raspravljalo se o aktualnim problemima u voćarstvu i vinogradarstvu, rezistentnosti, EU zakonodavstvu i implementaciji u države članice, aktualnim problemima u ratarstvu  i povrtlarstvu, biološkoj i alternativnoj zaštiti bilja, fitomedicinskim rizicima, a kao i svake godine bila je održana i šumarska sekcija.

Djelatnici firme Danon d.o.o. su također bili i sudionici konferencije u Beogradu koju je organizirala  Adama- Agricultural Solutions  Ltd. za područje JI Europe, a na kojemu su prisutni  iznosili izazove i potencijale u poslovanju te raspravljali o  promjenama u vezi registracija u državama EU, ali i ostalim državama.  Neminovna je promjena u pristupu i načinu djelovanja u poslovanju, ali i  u edukaciji.

Pratite nas i dalje za novosti o nama i o našim proizvodoima

Danon tim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cjenik

Katalog

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kontakt