Problemi sa golubovima

Mnogi ljudi golubove zovu i „ leteći štakori“ jer njihov izmet onečišćuje i nagrđuje mnoge ulice,krovove, kipove te ostala javna mjesta. Urinska kiselina iz izmeta također oštećuje fasade na zgradama, automobilima itd. Golubovi mogu biti i prenosioci gljivica i bakterija opasnih za čovjeka. Zbog svih ovih navedenih razloga, ali i zbog njihovog velikog broja mnogi ih smatraju štetočinama, naročito ako se previše i u prevelikom broju zadržavaju oko trgovina, kuća i skadišta. Jedan od riješenja kako se riješiti golubova na human način iz vaše blizine je Kalif® za golubove – higijenski repelent za golubove i ostale ptice.
Kalif® za golubove je higijenski repelent za golubove i ostale ptice, koji ih drži dalje od vrtova, skladišta i garaža, brzo obeshrabruje njihovo ponašanje, te uklanja njihove ružne navike. Ovaj proizvod drži čistim sva skrovita mjesta, uglove zgrada, prostore ispod oluka, krovova, nadstrešnica kao i sva mjesta karakteristična kao omiljena mjesta za vršenje ružnih navika ptica i golubova. Proizvod je pakiran u praktičnu prskalicu za direktno nanošenje gotove otopine, po originalnoj američkoj recepturi, baziranoj na prirodnim sastojcima povrća.

Način djelovanja:
Kalif® za golubove – koji se nalazi u prskalici nije mastan, nije štetan po okolinu i nema intenzivan miris. Proizvod djeluje direktnim utjecajem na čulo mirisa golubova i ostalih ptica protiv kojih se nanosi.

Upute za uporabu:
Kalif® za golubove – Prije upotrebe ovog proizvoda, potrebno je očistiti površinu na koju se repelent nanosi. Repelent se prethodno dobro protrese u originalnoj ambalaži i direktno se nanosi na sve površine koje se štite. Za površine koje su posebno izložene utjecaju golubova i ostalih ptica, potrebno je ponavljati tretmane dok ne iščeznu sve njihove ružne navike.

Prije primjene obavezno pročitati uputstvo za upotrebu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cjenik

Katalog

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kontakt