OBAVIJEST: Sakupljanje praznog ambalažnog otpada SZB za mjesec svibanj 2017.

Udruga CROCPA u suradnji s tvrtkom CIAK d.o.o. objavljuje Mrežu skupljanja praznog ambalažnog otpada tvrtki članica CROCPA EKO MODELA za mjesec svibanj.

OBAVIJEST CROCPA-eCROCPA _logo_250: Tvrtke članice CROCPA EKO MODELA već dugi niz godina korisnicima njihovih proizvoda osiguravaju besplatno skupljanje prazne primarne (opasne) ambalaže. Stoga vas molimo da na lokacijama ne vraćate i transportnu ambalažu, jer je naši članovi moraju posebno prijavljivati. Akcije Prateći list su samo jedan od nekoliko načina skupljanja otpada u sklopu projekta, detalji se nalaze na ovoj web stranici.
Industrija za zaštitu bilja ulaže mnogo resursa u različite projekte kojima se potiče održiva poljoprivreda i sigurna primjena sredstava za zaštitu bilja. CROCPA EKO MODEL je jedan od tih projekata i na sličan način ga provode i pojedine druge Udruge u Europi. Drago nam je da se, uz veliku podršku korisnika i mjerodavnih institucija u RH možemo pohvaliti s jednim od najboljih rezultata u Europi po postotku skupljene ambalaže i po cjelokupnim rezultatima projekta. Također nam je drago da se iz godine u godinu sve veći broj tvrtki pridružuje našem projektu. Sljedeća objava će biti vezana uz Mrežu skupljanja za čitavu godinu, do 12 mjeseca. Hvala vam što već dugi niz godina vraćate na propisani način praznu ambalažu naših tvrtki članica!
Mreza-skupljanja-CROCPA-2017_svibanj

I Danon d.o.o. je isto član CROCPA-e, pa molimo da i našu praznu ambalažu odložite na propisana mjesta !
Hvala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cjenik

Katalog

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kontakt