Foval® CE Insekticid – Koncentrirani insekticid za suzbijanje letećih i gmižućih insekata

Insekticid, vrsta biocidnog pripravka 18 

Aktivna tvar na 100 g :

  • cipermetrin 8,0 g
  • tetrametrin 2,0 g
  • piperonil butoksid 10,0 g

Formulacija:
Tekući insekticid u obliku koncentrata za emulziju

Vrijeme primjene:
Ožujak, Travanj, Svibanj, Lipanj, Srpanj, Kolovoz, Rujan, Listopad

Dostupna jedinična pakiranja:
100 ml

Transportna pakiranja:
24 x 100 ml

Karakteristike proizvoda:
Foval® CE – je kombinirani INSEKTICID SNAŽNOG DJELOVANJA, PRUŽA BRZU I EFIKASNU ZAŠTITU OD LETEĆIH I GMIŽUĆIH INSEKATA. Širok spektar djelovanja ovog insekticida (muhe, komarci, mravi, stjenice, krpelji, žohari, moljci,…) uključuje gotovo sve insekte koji se uništavaju zbog održavanja komunalne higijene. Sadrži kombinaciju aktivnih tvarti koja omogućava brzo početno, ali i zadovoljavajuće produljeno djelovanje. Snažno insekticidno djelovanje posebno je naglašeno pri primjeni na glatkim površinama koje ne upijaju sredstvo.  Foval® CE se upotrebljava za suzbijanje komaraca na zelenim površinama (grmlju, živicama, travi, drvoredima i sl.) i za suzbijanje muha u ruralnim sredinama, stajama i farmama.
Može se koristiti u svim gradskim, industrijskim i ruralnim sredinama, na otvorenim i u zatvorenim prostorima, kao i selektivno tretiranje grmlja i živica na okućnicama u kojima se nalaze legla komaraca.

Način djelovanja:
Foval®CE sadrži kombinaciju aktivnih tvari koja omogućava brzo početno (tetrametrin), ali i zadovoljavajuće produljeno (cipermetrin) djelovanje. Snažno insekticidno djelovanje posebno je naglašeno pri primjeni na glatkim površinama koje ne upijaju sredstvo, što ovo sredstvo čini posebno pogodnim za primjenu u komunalnoj higijeni, za dezinsekciju u bolnicama, hotelima, skladištima, školama, u industrijskim okruženjima, uključujući prehrambenu industriju, te u ruralnim sredinama. Djelovanje sredstva je smanjeno ukoliko se primjenjuje na neravnim površinama poput stropova i zidova.

Upute za uporabu:
Foval®CE – se razrjeđuje u vodi i prska ručnom ili leđnom tlačnom prskalicom. Otopinu pripremiti neposredno prije upotrebe. Za suzbijanje letećih insekata prska se 1-2 %-tnom otopinom (10-20 ml/1 l vode). Pri suzbijanju gmižućih insekata koristi se 2-4 %-tna otopina (20-40 ml/1 l vode) uz utrošak 1 litre otopine na svakih 10 m2 površine. Pripremljena otopina mora se utrošiti tijekom dana. Izbjegavati prskanje okrečenih zidova.

Foval®CE- je tekući insekticid u obliku koncentrata za emulziju. Obavezno razrijediti S vodom prije upotrebe.

PRIJE UPOTREBE OBAVEZNO PROČITATI PRILOŽENU UPUTU!

 

 

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cjenik

Katalog

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kontakt