Komarci-leteće napasti

Ako su komarci vaš veliki problem, i svojom brojnošću ometaju boravak u ljetnim mjesecima u vašim dvorištima i vrtovima, preporučamo upotrebu proizvoda FOVAL CE.  

Foval® CE je tekući insekticid u obliku koncetrata za emulziju, koji je prije upotrebe potrebno razrijediti s vodom.  Nepotrebno prije upotrebe napravite  1-2 %-tnu otopinu (10-20 ml/1 l vode) te ručnom ili leđnom tlačnom prskalicom selektivno poprskajte mjesta na kojima se komarci skrivaju tijekom dana- dijelove grmlja, živice, travnjaka, unutar vrta, parka ili dvorišta (gustu vegetaciju u kojoj se zbog povećane vlage zraka komarci zadržavaju). Prskati treba tijekom dana, u vrijeme kada komarci nisu aktivni i skrivaju se u takvim zaklonima.Prskati se mogu i glatke, neporozne površine unutar okućnice (npr.podovi i zidovi terasa), -komarac će uginuti vrlo brzo nakon što sleti na poprskanu površinu. Naravno da prskanje treba ponoviti, pbično 7-15 dana, ovisno o temperaturama i doletu komaraca “sa strane”.

Foval® CE –je insekticid snažnog djelovanja, pruža brzu i efikasnu zaštitu od letećih i gmižućih insekata. Širok spektar djelovanja ovog insekticida (muhe, komarci, mravi, stjenice, krpelji, žohari, moljci,…) uključuje gotovo sve insekte koji se uništavaju zbog održavanja komunalne higijene. Sadrži kombinaciju aktivnih tvarti koja omogućava brzo početno, ali i zadovoljavajuće produljeno djelovanje. Snažno insekticidno djelovanje posebno je naglašeno pri primjeni na glatkim površinama koje ne upijaju sredstvo.

Način djelovanja:
Foval®CE sadrži kombinaciju aktivnih tvari koja omogućava brzo početno (tetrametrin), ali i zadovoljavajuće produljeno (cipermetrin) djelovanje. Snažno insekticidno djelovanje posebno je naglašeno pri primjeni na glatkim površinama koje ne upijaju sredstvo, što ovo sredstvo čini posebno pogodnim za primjenu u komunalnoj higijeni, za dezinsekciju u bolnicama, hotelima, skladištima, školama, u industrijskim okruženjima, uključujući prehrambenu industriju, te u ruralnim sredinama. Djelovanje sredstva je smanjeno ukoliko se primjenjuje na neravnim površinama poput stropova i zidova.

PRIJE UPOTREBE OBAVEZNO PROČITATI PRILOŽENU UPUTU!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cjenik

Katalog

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kontakt