Dan polja pivarskog ječma

U srijedu 25 svibnja Axereal Croatia i Slavonija Slad  su organizirali „Dan polja pivarskog ječma.

Pozvani sudionici su se okupili ispred tvornice Slavonija Slad d.d., gdje je bilo organizirano službeno otvaranje i pozdravni govor.

Hvala Vam što ste došli! Presretan sam što smo nakon dvije godine ponovno zajedno. Svi smo svjesni koliko su nam ovi dani polja i ovakva događanja nedostajala. Od prošlog dana polja imali smo određene novitete. Program pivarskog ječma je započeo od tvrtke PP Kompleks koji je kroz vrijeme pridružen Axereal Croatia. Želja nam je da širimo naše poslovanje i na druge kulture, tj. žitarice, ali što je najbitnije, da pritom ne gubimo naš identitet i prioritet, a to je svakako pivarski ječam jer je to „kičma“ našeg poslovanja„ izjavio je na  tečnom hrvatskom jeziku generalni menadžer tvrtke Axereal za jugoistočnu Europu, g. Frédéric Moulin.

Naš integrirani lanac u kojem svatko ima značajnu ulogu počinje s vama i osigurava da ova lijepa priča traje više od 20 godina“, rekao je direktor tvornice slada, Slavonija slad, g. Vlado Bićanić.

Nakon i službenog otvaranja i pozdravnog govora  sudionic si se zaputili u organizirani obilazak proizvodnog polja i tvornice gdje se govorilo se o stanju usjeva, proizvodnoj godini, novim i već dobro poznatim sortama koje tvrtka Axereal sije. Nakon obilaska bio je organiziran ručak i druženje uz zvuke tambure.

Izvor fotografije: Agroklub

Dodijeljena su i priznanja najuspješnijim kooperantima tvrtke Axereal.

Izvor: Gospodarski list

Axereal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cjenik

Katalog

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kontakt