Zimska predavanja Danon d.o.o.

Zima je. Vrijeme je stvaranja planova, upijanja novih znanja te susreta poljoprivrednih proizvođača sa predstavnicima firmi koje se bave proizvodnjom i distribucijom repromaterijala svih vrsta.

Tijekom ovih zimskih mjeseci i djelatnici DANON d.o.o. učestalo organiziraju predavanja i prezentacije diljem Hrvatske namijenjene poljoprivrednim proizvođačima. Cilj tih predavanja i prezentacija je upoznati proizvođače sa paletom naših proizvoda(i novim i starim) firme. U našoj redovnoj distribuciji možete naći sredstva za zaštitu bilja, opremu za navodnjavanje, folije za plastenike i mulch folije, folijarna gnojiva te biocide.
Jednu od prezentacija djelatnici Danon d.o.o. su održali 2. Veljače 2017 u restoranu Kormoran u Kopačkom ritu. Prezentaciji je bilo nazočno oko 20 ak proizvođača. Predstavljeni su proizvodi iz palete Danon d.o.o., rezultati pokusa “„Primjena fertirigacije u proizvodnji šećerne repe“” te novi proizvod Green Power® .

Uz predstavljanje naših proizvoda, na predavanjima se mogu čuti i razne novosti i ideje vezane uz poljoprivrednu proizvodnju, kako bi bila što ekonomski prihvatljivija, konkurentnija te sa što manje negativnog utjecaja na okoliš.
Vjerujemo kako prezentirajući naše programe, kao i stručnom podrškom aktivno sudjelujemo u educiranju proizvođača . Također je bitno naglasiti povoljan omjer cijene i kvalitete naših proizvoda.

Budući da je sada vrijeme i planiranja i nabave repromaterijala slobodno nam se obratite za savjet!

DSC02737DSC02767

Prezentacija i predavanje u restoranu “Kormoran”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cjenik

Katalog

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kontakt