Jesenski radovi za poljoprivrednike

field-of-rapeseeds-474558_640 (1)Jesen je, vrši se žetva i berba jesenskih kultura, ali i sjetva ozimina. Također je vrijeme i za zaštitu posijanih usjeva od  korova, ali i štetnika koji su se zahvaljujući lijepom vremenu pojavili.

Uljana repica je u raznim razvojnim stadijima, napadnuta pojavom  buhača , pa vam preporučujemo tretman sa insekticidima  Chess® 50 WG i Mavrik® 2 F. Za zaštitu od korova u fazi vegetacije repice nudimo vam za suzbijanje širokolisnih korova herbicid Clap® 300 SL, a uskolisnih korova herbicide Agil® 100 EC i  Leopard® 5 EC.

Povećana je populacija glodavaca koji su počeli ulaziti u stambene prostore, skladišta i ostale prostore, što može predstavljati veliki problem ako se na vrijeme ne reagira. Kako bi se uspješno riješili štetnih glodavaca nudimo vam rodenticide BRODY 2.5 PASTE i BRODY 2.5 BLOCK, a tu su i mehaničke mjere deratizacije;uklanjanje otpada i ostalog materijala pogodnog za razvoj štetnih glodavaca, te upotreba ljepljivih traka i lovki;

brodykollant_brodyy

Uz naš program navodnjavanja i folija za plastenike, nudimo vam i vodotopiva gnojiva Gat (17:9:27, kao i  20:20:20 N:P:K) te GreenPower® stimulator fotosinteze, kojega možete koristiti u svim kulturama; uvjerite se i sami u njegovu kvalitetu.

Za ove ali i sve ostale proizvode u našoj ponudi kontaktirajte naš tim ili posjetite našu poljoprivrednu apoteku u Donjem Stupniku –Danon d.o.o.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cjenik

Katalog

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kontakt