DANON d.o.o. na 24. Jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu

bjelovarski-sajamJESENSKI MEĐUNARODNI BJELOVARSKI SAJAM ( 9.-11.9. 2016.Sajamski prostor Gudovac) – je međunarodni gospodarsko-obrtnički i stočarski događaj na kojem izlagači mogu predstaviti svoje novitete, obaviti direktnu prodaju te u komunikaciji sa ostalim izlagačima i poslovnim subjektima razmijeniti vrijedna poslovna iskustva i informacije.
Na ovogodišnjem Jesenskom sajmu svoje proizvode i usluge u gospodarskom dijelu sajma će predstaviti 500 izlagača iz Hrvatske i petnaestak stranih država, a sajam će u tri dana obići više od 50.000 posjetitelja.
Jedan od izlagača će biti i Danon d.o.o., koji će svoj asortiman predstaviti na poljima 3 a i 3 b, u sklopu prezentacije izraelskih proizvoda jer je Izrael-zemlja partner ovogodišnje manifestacije. Biti će predstavljeni proizvodi za zaštitu bilja Adama ltd. , gnojiva Gat, proizvođači opreme za navodnjavanje (NaanDanJain, Metzerplas i Tavlit) te Ginegar, poznati proizvođač folija za plastenike i mulch folija.

Na sajmu će biti i najveća specijalizirana stočarska priredba u zemlji – DRŽAVNA STOČARSKA IZLOŽBA, na kojoj će se tradicionalno predstaviti najuspješniji hrvatski uzgajivači sa svojim najboljim grlima, te prezentirati trendovi modernog stočarstva i uzgoja domaćih životinja. Na sajmu se izlažu i grla hrvatskih izvornih pasmina koja su rezultat uzgojnih i ekoloških uvjeta pojedinog područja.
Također će se predstaviti i jedna nova manifestacija -PETI ELEMENT – sajam grijanja i obnovljivih izvora energije.
Nemojte propustiti ovogodišnji sajam, a također ni štand Danon d.o.o. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cjenik

Katalog

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kontakt