Rodenticid – gotovi mamci za suzbijanje štetnih glodavaca

Brody ® svježi mamackumulativni antikoagulacijski rodenticid, u obliku gotovog mamca namijenjen suzbijanju štetnih glodavaca, za neposrednu primjenu na otvorenim i u zatvorenim prostorima, u javnom zdravstvu i komunalnoj higijeni.

Samo za profesionalnu upotrebu

Aktivna tvar: 

  • brodifakum 0,005%rodenticid_brody1
  • denatonium benzoat 0,001%

Formulacija: Svježi mamac (pasta u filter vrećicama)

Vrijeme primjene: Siječanj, Veljača, Ožujak, Travanj, Svibanj, Lipanj, Srpanj, Kolovoz, Rujan, Listopad, Studeni, Prosinac

Dostupna jedinična pakiranja: 200 g

Transportna pakiranja:  50 x 200 g

Proizvođač: Kollant

Karakteristike proizvoda: 

Brody ® svježi mamac je gotov mamac, namijenjen suzbijanju štetnih glodavaca u javnom zdravstvu i komunalnoj higijeni, što podrazumijeva domaćinstva, ugostiteljske objekte, skladišta, i dr. Pogodan je za primjenu na vanjskim i u unutarnjim prostorima.

Brody ® svježi mamac vrlo djelotvorno suzbija sve vrste štetnih glodavaca: kućnog miša (Mus musculus), poljskog miša, sivog štakora (Rattus norvegicus), crnog štakora (Rattus rattus) i dr., te uspješno suzbija miševe i štakore otporne (rezistentne) na ostale, ranije korištene, rodenticide. Sadrži gorku tvar koja djeluje odbojno za gutanje, što smanjuje opasnost trovanja domaćih i ostalih neciljanih životinja, kao i ljudsku zlouporabu.

Način djelovanja: 

Brody ® svježi mamac Djeluje ingestivno, dovoljno je jednokratno konzumiranje mamca da dođe do trovanja. Uzrokuje unutarnja krvarenja, čime simulira prirodnu smrt u roku 3-10 dana nakon uzimanja prvog obroka, ne izazivajući sumnju na mamac kod ostalih glodavaca, što omogućava potpuno istrebljenje legla.

Upute za uporabu: 

Brody ® svježi mamac se postavlja u hrpice, na zaklonjena mjesta:
– za suzbijanje miševa 1 – 2 vrećice na svakih 3-5 m2 površine unutar mjesta boravka,
– za suzbijanje štakora 3 – 5 vrećica na svakih 5-10 m2 površine raspoređuju se uzduž puteva kojima
se kreću, odnosno u blizini legla.
Kod veće populacije mamci se postavljaju na manji razmak.

Potrebno ih je obnavljati svakih 5-7 dana, sve dok ne dođe do potpunog uništenja štetnih glodavaca. Ne postavljati mamke na izrazito vlažne podloge. Poželjna je upotreba zaštitnih kutija (deratizacijskih kutija) za zatrovane mamke ( Go In Small ili Go In Big – klopka za zatrovane mamce, za miševe i štakore). Uginule glodavce treba redovito uklanjati kako ne bi došlo do sekundarnih trovanja.

Mamci ne smiju biti dostupni domaćim životinjama, divljači i djeci. Obavezno raditi sa zaštitnim rukavicama. Ne smiju se upotrebljavati u polju i šumarstvu.

PRIJE UPORABE OBAVEZNO PROČITATI PRILOŽENU UPUTU!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cjenik

Katalog

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kontakt