Brody parafinski blokovi

Rodenticid – gotovi mamci za suzbijanje štetnih glodavaca

Brody ® parafinski blokovikumulativni antikoagulacijski rodenticid, gotov mamac, u obliku parafinskog bloka, namijenjen suzbijanju štetnih glodavaca na vanjskim i u unutarnjim, posebice vlažnim prostorima, u području javnog zdravstva i komunalne higijene.

Aktivna tvar: 

  • brodifakum 0,005%rodenticid_brody1
  • denatonium benzoat 0,001%

Formulacija: Hrskavi parafinski blokovi

Vrijeme primjene: Siječanj, Veljača, Ožujak, Travanj, Svibanj, Lipanj, Srpanj, Kolovoz, Rujan, Listopad, Studeni, Prosinac

Dostupna jedinična pakiranja: 120 g

Transportna pakiranja: 

Proizvođač: Kollant

Karakteristike proizvoda: 

Brody ® parafinski blokovi su gotovi mamci, namijenjeni suzbijanju štetnih glodavaca u javnom zdravstvu i komunalnoj higijeni, što podrazumijeva domaćinstva, ugostiteljske objekte, skladišta, i dr. Pogodni su za primjenu na vanjskim i u unutarnjim prostorima.

Brody ® parafinski blok vrlo djelotvorno suzbija sve vrste štetnih glodavaca: kućnog miša (Mus musculus), poljskog miša, sivog štakora (Rattus norvegicus), crnog štakora (Rattus rattus) i dr., te uspješno suzbija miševe i štakore otporne (rezistentne) na ostale, ranije korištene, rodenticide. Sadrži gorku tvar koja djeluje odbojno za gutanje, što smanjuje opasnost trovanja domaćih i ostalih ne-ciljanih životinja, kao i ljudsku zlouporabu.

Način djelovanja: 

Brody ® parafinski blokovi djeluju ingestivno, dovoljno je jednokratno konzumiranje mamca da dođe do trovanja. Uzrokuje unutarnja krvarenja, čime simulira prirodnu smrt u roku 3-10 dana nakon uzimanja prvog obroka, ne izazivajući sumnju na mamac kod ostalih glodavaca, što omogućava potpuno istrebljenje legla.

Upute za uporabu: 

Brody ® parafinski blokovi su gotov mamac i treba ga se koristiti u takvoj formi. Postaviti 25-50 g proizvoda na mjesta gdje štetni glodavci prolaze: kuće, kanalizacije, vrtovi, smetlišta i druga mjesta. Mamac se dopunjuje sve dok miševi ili štakori u potpunosti ne nestanu. Mamac sakriti daskama ili starim cijepovima na mjestima gdje ima ljudi ili životinja ili koristiti u kombinaciji sa kutijama za skrivanje mamaca (Go in big ili Go in small).

Poželjna je upotreba zaštitnih kutija (deratizacijskih kutija) za zatrovane mamce ( Go In Small ili Go In Big – klopka za zatrovane mamce, za miševe i štakore). Uginule glodavce treba redovito uklanjati kako ne bi došlo do sekundarnih trovanja. Mamci ne smiju biti dostupni domaćim životinjama, divljači i djeci. Obavezno raditi sa zaštitnim rukavicama. Ne smiju se upotrebljavati u polju i šumarstvu.

PRIJE UPORABE OBAVEZNO PROČITATI PRILOŽENU UPUTU!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cjenik

Katalog

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kontakt