USKORO U PONUDI- BioBee- Integrirana zaštita bilja

BioBee Biologycal Systems je jedna vodećih internacionalnih kompanija na poljima: Integrirane zaštite bilja bazirane na biološkoj zaštiti, prirodnog oprašivanja bumbarima te kontrole mediteranske mušice. BioBee kompanija je osnovana prije 25 godina i temelji njihovog postojanja su poštovanje prema okolišu te harmonija sa prirodom. BioBee uzgaja, implementira te ohrabruje upotrebu korisnih insekta i grinja u poljoprivredi kao alternativu kemijskim preparatima (pesticidima).
U biološkoj kontroli BioBee je svjetski vodeći proizvođač Phytoseiulus persimilis, najefektivnijeg prirodnog neprijatelja Tetranychus urticae (koprivina grinja). Biološka zaštita se može koristiti i u konvencionlnoj i u biološkoj poljoprivredi te je jedna od neophodnih elemenata integrirane poljoprivrede čiji cilj je smanjenje upotrebe kemijskih sredstva (pesticida). Iako se biološka zaštita najviše koristi u plasteničkoj proizvodnji, također se može koristiti i na otvorenom; u povrtnjacima, voćnjacima, ukrasnom bilju, poljima itd.
Prirodno oprašivanje: Biobee također uzgaja i bumbare (Bombus terrestris) za oprašivanje brojnih poljoprivrednih kultura, naročito u plasteničkoj proizvodnji (npr. rajčica, paprika, paltidžan, tikvice, jagode, itd.), ali i na otvorenom (bademi, kruške, trešnje, višnje, borovnice, itd.).

Biobee proizvodi se prodaju širom svijeta, u preko 50 država; kroz njihove podružnice i distributere.

Vjerujemo da biološka kontrola štetnika i prirodno oprašivanje bumbarima, kao jedan vid održive poljoprivrede te integralne zaštite bilja će biti sve više i više aktualno, kao i ostali aspekti održive poljoprivrede.

BioBee-video

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cjenik

Katalog

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kontakt