NOVO U PONUDI – AGROSOLution– Prirodni stimulator rasta

AGROSOLution preparat je stimulator rasta iz 100 % prirodnih minerala , te bez ikakvih kemijskih dodataka. To je mješavina fino mljevenih minerala koji sadrže visoku koncentraciju CO2, te se može mješati sa svim pesticidima i gnojivima. Preparat AGROSOLution patentiran je u Austriji na bazi posebnog oblika kalcijevog karbonata koji sadrži više ugljičnog dioksida nego njegovi drugi oblici, te je razvijen u cilju da omogući zdravi rast biljaka.

Za rast biljaka potrebna su dva faktora, opskrba hranjivim tvarima i vodom. Još uvijek je prilično nepoznta CO2 gnojidba poljoprivrednih površina. Biljkama je za optimalan rast potrebna dovoljna količina CO2. Optimalna količina za fotosintezu CO2 je između 0,1 i 1,0 po volumenu, a u zraku količina CO2 je samo 0.03%. Znači, biljke rade puno ispod svog potencijala, te se doslovno bore za zrak. Tu AGROSOLution dolazi do značaja; budući da AGROSOLution direktnim unosom CO2 u unutrašnjost lista pruža idealne uvjete za viši stupanj fotosinteze, biljka ima više vremena koncetrirati se na zadatak da raste i napreduje. Zdrava biljka ima jači imunitetni sustav, te je u mogućnosti uzeti veću količinu hranjiva iz tla, a ujedno to znači i da ima manju potrebu za vodom.

KAKO RADI AGROSOLution ?
AGROSOLution se miješa sa vodom, prskanjem se u obliku magle nanese na gornju i donju površinu lišća, te preko puči ulazi u biljku. Minerali ispuštaju (otapaju) CO2 unutar biljke. Budući da se CO2 izgara unutar lišća, proizvodnja CO2 ne predstavlja štetu za okoliš i klimatske promjene. U stvari, čak se količina CO2 u zraku i smanjuje, jer biljka pretvara CO2 u glukozu i bjelančevine, te stvara veće količine kisika, čime pridonosi efektu „ zelenih pluća“.

Upotreba AGROSOLutiona donosi:
• bolji i kvaliteniji prihod
• zdravije i vitalnije biljke
• povećani otpor od stresa u presušnim i prevlažnim razdobljima
• efikasniju upotrebu hranjiva
• bolji razvoj korijena
• povećanu fotosintezu
• poboljšanu pH vrijednost biljke što iziskuje smanjenu upotrebu gnojiva
• dobar je za okoliš- potpuno je prirodan

Jabuka:

Agrosolution english.:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cjenik

Katalog

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kontakt