NOVO! TEMO-O-CID TRAP PLUS – za lisnog minera rajčice

TEMO-O-CID TRAP PLUS – feromonske zamke za lisnog minera rajčice (Tuta absoluta).
Sadrži 3 ljepljive ploče za hvatanje insekata + 3 feromona.

Karakteristike proizvoda:
=> FEROMONSKE ZAMKE su namijenjene  hvatanju i praćenju prisutnosti štetnika u nasadu. Na osnovi broja uhvaćenih insekata procjenjuje se potreba za eventualnim suzbijanjem (prag štetnosti) i određuje optimalno vrijeme primjene.
=> Ukoliko se TEMO-O-CID TRAP PLUS koristi u svrhu praćenja pojave štetnika potrebno je postaviti 2-3 zamke/ha.
=> TEMO-O-CID TRAP PLUS je pouzdano i učinkovito rješenje za praćenje lisnog minera rajčice (Tuta absoluta). Zamke kombiniraju atraktivnu snagu žute boje s onom feromona za biološku kontrolu ovog štetnika.
=> Žuta ljepljiva ploča obložena je ljepilom samo s jedne strane i namijenjena je hvatanju samo ciljanih štetnih insekata, dok korisni insekti kao oprašivači i korisni predatori ostaju pošteđeni. Sloj ljepila nanešen na polipropilensku ploču otporan je na različite vremenske uvjete (vlaga, visoke temperature).
=> Unutar pakiranja (vrećice) nalaze se tri doze feromona specifičnog za ciljanog štetnika, koje su posebno upakirane u hermetički zatvorene vrećice, kako bi zadržali sva svoja svojstva do trenutka upotrebe i otvaranja vrećice. Posebna tehnologija pripreme feromona omogućuje njegovo dugotrajno i postepeno oslobađanje, čime je osigurana njegovu učinkovitost do 3 mjeseca. Feromoni ne gube svoja svojstva ni u slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta (visoke temperature i velika vlažnost zraka)

Jedinična pakiranja: 3 žute ploče -40 x 25 cm + 3 doze feromona
Transportno pakiranje: 12 pakiranja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cjenik

Katalog

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kontakt