EC gel roaches® -EC gel protiv žohara

Jedna kap gela može eliminirati i do 50 žohara ! Precizno doziranje pomoću štrcaljke !

INSEKTICIDNI GEL – MAMAC ZA SUZBIJANJE ŽOHARA
Vrsta formulacije: RB – mamac (pripremljen za uporabu); gel
Kategorija korisnika: široka javnost (amaterska upotreba)
Sastav (aktivna tvar): imidakloprid 2,15 % (CAS br.: 138261-41-3)
Dostupna jedinična pakiranja: 5g

EC GEL je insekticid namijenjen suzbijanju odraslih jedinki žohara: smeđi žohar (Blattella germanica), crni žohar (Blatta orientalis), američki žohar (Periplaneta americana). EC GEL protiv žohara je najučinkovitiji način rješavanja problema sa žoharima, jer uz insekticidnu tvar sadrži i snažan svježi mamac u obliku žoharima ukusnog gela.
Sadrži Bitrex, gorku tvar koja ga čini izrazito neukusnim ljudima i kućnim ljubimcima.

UPUTE ZA UPOTREBU
Prije uporabe pregledati prostorije koje se tretiraju i utvrditi jačinu napada i potrebnu dozu proizvoda. Prije nanošenja proizvoda provedite pregled kako biste provjerili stupanj infestacije i utvrdili pogođena područja. Gel se nalazi u preciznom aplikatoru (štrcaljki) koji omogućava jednostavnu i sigurnu uporabu, preciznu dozaciju gela u kapljicama, na za to predviđena mjesta. Prije primjene potrebno je ukloniti sve prirodne izvore hrane za žohare (ostatke hrane, otpad) kako bi se potaknuo unos hrane i ubrzao proces suzbijanja.

žohari 1

NAČINI NANOŠENJA
Otvoreno nanošenje mamca u obliku gela u kapljicama iz štrcaljke:
1. Ukloniti poklopac pritišćući ga pod kutom od 90º. 2. Staviti kapljice od 0,03 g (otprilike 3 mm u promjeru) na mjesta s najviše žohara; 3. Vratiti poklopac na štrcaljku kako bi se EC GEL mogao ponovo koristiti (jednom otvorena štrcaljka trebala bi se potrošiti unutar 6 mjeseci).

UPUTE ZA UPOTREBU ZA SPECIFIČNU NAMJENU
EC GEL protiv žohara nanesite isključivo u procjepe i pukotine, iza pokućstva i kućanskih aparata, na tamna, vlažna i topla mjesta (ispod sudopera i umivaonika, iza zahodske školjke, u blizini odvoda, iza hladnjaka, perilica suđa i ostalih kućanskih aparata), na mjesta gdje ima ostataka hrane i organskog materijala (ispod ili iza kuhinjskih ormarića, u blizini kanti za smeće, …), ali uvijek izvan dohvata djece i kućnih ljubimaca. Proizvod se ne smije nanositi izravno na otvorene površine. Proizvod se ne smije miješati s drugim kemikalijama niti primijeniti na mjestima gdje je nedavno bio korišten neki drugi insekticid. Ne primjenjivati na drvenim ili poroznim površinama. Izbjegavajte dodir s tretiranim površinama. Mamak ne smije bit izložen suncu niti izvorima topline (npr. radijator).

žohari
PRIMJENA: ovisi o stupnju infestacije i vrsti žohara. (1 kap = 0,04 g).
– smedi žohari (Blattella germanica): 0,12-0,16 g/m² (3-4 kapljice/m²).
– crni žohari (Blatta orientalis): 0,16-0, 24g/ m² (4-6 kapljica/m²).
– američki žohari (Periplaneta americana): 0,16 g/ m²- 0,24 g/m² (4-6 kapljica/m²).

MJERE IZBJEGAVANJA RIZIKA ZA SPECIFIČNU NAMJENU
Izbjegavajte kontakt s očima i kožom. Ne primjenjivati na mjestima dostupnim djeci. Ne primjenjivati na područjima dostupnim životinjama. Ne nanositi na površine ili pribor koji može doći u kontakt s hranom/ hranom za životinje. Upotrebljavajte samo na skrivenim mjestima koja su teško dostupna i koja su podalje od vode.

PRVA POMOĆ
Ako proizvod dođe u kontakt s očima, obilno ispirite vodom barem 15 minuta. OBAVEZNO skinite kontaktne leće. Ako dođe do kontakta s kožom, operite je sapunom i obilnom količinom vode, ali bez trljanja. Ako je moguće, odvedite osobu u bolnicu i pokažite naljepnicu ili pakiranje kada je god to moguće. Ne ostavljajte otrovanu osobu samu. Medicinski savjeti za liječnike i sanitarno osoblje: Liječenje je simptomatsko i suportivno. AKO JE POTREBAN MEDICINSKI SAVJET, TREBATE IMATI PRI RUCI SPREMNIK ILI NALJEPNICU TE KONTAKTIRATI CENTAR ZA KONTROLU TROVANJA , te. 01/2348-342

HITNE MJERE ZA ZAŠTITU OKOLIŠA
Mjere opreza: Pazite da proizvod ne dospije u okoliš (površinsku i podzemnu vodu), kanalizaciju, odvode itd. tako da izradite zaštitne pregrade i zatvorite odvode. Obavijestite ovlaštena tijela o onečišćenju vodotokova, ispuštanju u odvode ili kanalizaciju… Metode i materijali za ograničavanje i čišćenje: Upotrijebite inertni materijal (pijesak, kaolin) koji će apsorbirati proliveni proizvod, skupite ga i odložite u spremnike ispravno označene kao spremnike za opasni otpad. Važno! Oprezno rukovati. Prije upotrebe pročitati priložene upute.

 SKLADIŠTENJE:
Stabilnost proizvoda pohranjenog u izvornom spremniku jest 2 godine u normalnim uvjetima pohrane. Čuvati u originalnom pakiranju. Držite spremnike čvrsto zatvorenima na suhom, hladnom i dobro provjetrenom mjestu. Čuvati na temperaturi od 5° C do 45° C. Vrlo otrovno za vodeni okoliš, s dugotrajnim učincima. Sadrži 1,2-bezizotiazol-3 (2H)- on i 2-oktil-1,2-tiazol-3-on. Može izazvati alergijsku reakciju. Čuvati izvan dohvata djece. Prije uporabe pročitati naljepnicu. Izbjegavati ispuštanje u okoliš. Sakupiti proliveno/rasuto. Odložiti sadržaj u/na u skladu s lokalnim propisima.

9 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Zoran Novak
2 years ago

Poštovani, zanima me gdje i po kojoj cijeni mogu nabaviti eco gel protiv žohara.

Zoran Novak
2 years ago

Molim Vas da mi kažete gdje mogu kupiti Vaš proizvod protiv žohara.
Hvala!

IVANA
2 years ago

Poštovani, evo vec godinu i pol se tih žohara ne mogu rjesiti…..gdje se sve nalazite da si nabavim taj gel?
Novi Zagreb istok

Ivana
1 year ago

Poštovani, koji je rok isporuke ako se naruči on line?

Saša Danon
1 year ago
Reply to  Ivana

poštovana,

Ako pošaljemo sutra vjerovatno će doći do ponedeljka, ovisi o pošti

MARIJA ŠTAMBUK
1 year ago

Poštovani da li ima za kupiti ovaj gel u Splitu
hvala

Saša Danon
1 year ago

Poštovana

Za sada nema, ali mozete ga naručiti, šaljemo pouzećem
cijena je 49 kn + 25 kn p.t.

Cjenik

Katalog

Podijeli:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Kontakt