Mirage® 45 EC

Kontaktni fungicid iz grupe imidazola s preventivnim i kurativnim djelovanjem za suzbijanje biljnih bolesti na pšenici i ječmu. Inhibira biosintezu ergosterola.

Mirage 45 EC se je fungicid preventivnog i kurativnog djelovanja za suzbijanje najvažnijih biljnih bolesti na pšenici i ječmu.
Djelovanje i primjena: za suzbijanje biljnih bolesti na pšenici i ječmu koristi se u dozi od 1 l/ha (100 ml sredstva u 40 l vode na 1000 m²). Za prskanje se koristi leđna ili traktorska tlačna prskalica: tlak 1-3 bara, protok 0,3-0,5 lit/min.
Ograničenja: Smije se primijeniti najviše dva puta godišnje na istoj površini, a najkasnije do početka cvatnje. Utrošak vode: 400 l vode/ha. Primjena iz zrakoplova nije dopuštena.
Zabranjeno je miješanje s ureom.
Maksimalan broj tretiranja u sezoni: 2

AKTIVNA TVAR

FORMULACIJA

prokloraz, 450 g/l

● imidazoli, FRAC grupa: ¸G1

Tekući koncentrat za emulziju – EC

PREDNOSTI:

SPEKTAR DJELOVANJA:

KULTURA KARENCA
Pšenica i ječam
35 dana

Danon katalog možete preuzeti ovdje:

VIJESTI

Custodiom u borbu protiv bolesti žitarica

Custodia® je kombinirani sistemični fungicid za suzbijanje biljnih bolesti u ratarstvu (pšenici, pšenoraži-tritikaleu, tvrdoj pšenici i ječmu) s protektivnim, kurativnim i eradikativnim djelovanjem. Sadrži dvije aktivne tvari iz različitih kemijskih

Pročitaj više »
Proizvodi

Supstrati Brill

U ponudi poljoprivredne ljekarne Danon d.o.o također su i visokokvalitetni supstrati BRILL za presadnice povrća i voća Brill TYPical 4 i 5. Brill TYPical 4

Pročitaj više »