Mirage® 45 EC

Kontaktni fungicid iz grupe imidazola s preventivnim i kurativnim djelovanjem za suzbijanje biljnih bolesti na pšenici i ječmu. Inhibira biosintezu ergosterola.

Mirage 45 EC se je fungicid preventivnog i kurativnog djelovanja za suzbijanje najvažnijih biljnih bolesti na pšenici i ječmu.
Djelovanje i primjena: za suzbijanje biljnih bolesti na pšenici i ječmu koristi se u dozi od 1 l/ha (100 ml sredstva u 40 l vode na 1000 m²). Za prskanje se koristi leđna ili traktorska tlačna prskalica: tlak 1-3 bara, protok 0,3-0,5 lit/min.
Ograničenja: Smije se primijeniti najviše dva puta godišnje na istoj površini, a najkasnije do početka cvatnje. Utrošak vode: 400 l vode/ha. Primjena iz zrakoplova nije dopuštena.
Zabranjeno je miješanje s ureom.
Maksimalan broj tretiranja u sezoni: 2

AKTIVNA TVAR

FORMULACIJA

prokloraz, 450 g/l

● imidazoli, FRAC grupa: ¸G1

Tekući koncentrat za emulziju – EC

PREDNOSTI:

SPEKTAR DJELOVANJA:

KULTURA KARENCA
Pšenica i ječam
35 dana

Danon katalog možete preuzeti ovdje:

VIJESTI

Naučite

Svjetski dan mahunarki

Svjetski dan mahunarki se obilježava svake godine 10 veljače, te prepoznaje važnost mahunarki (slanutak, suhi grah, leća, suhi grašak i lupina) kao globalno važne hrane.

Pročitaj više »
Naučite

Uzgoj borovnica

Borovnica je listopadni grm iz porodice vrijesovki (Ericaceae), prosječne visine od 20 – 50 cm. Kod nas u RH raširena je šumska borovnica ( Vaccinium myrtillus)

Pročitaj više »